Wie zijn wij

Een begrip in de omgeving

Al meer dan 40 jaar vertrouwen kleine en grote ondernemers uit de meest diverse sectoren hun bedrijfs- en familiaal gerelateerde zaken toe aan het kantoor Schets & partners. Hierbij kunnen zij rekenen op zeer specifiek advies, aangeleverd door een team van ervaren mensen die ondersteuning bieden vanuit hun specialisatie en expertise. Onze mensen gaan een strikt persoonlijke en confidentiële relatie aan met elke klant afzonderlijk. De jarenlange consistente visie inzake kwaliteits- en continuïteitsvoorwaarden blijft een hoeksteen voor het dynamisch en duurzaam beleid van ons kantoor.

Europees en internationaal actief

Schets & Partners maakt deel uit van het Belgisch CPA-netwerk. Het netwerk bestaat uit kantoren van accountants en bedrijfsrevisoren die geselecteerd worden op basis van strenge kwaliteitsnormen en sterk track-record.
 Dit netwerk is op haar beurt aangesloten bij CPA Associates International, bestaande uit onafhankelijke accountantskantoren. 
De uitwisseling van expertise laat toe elke klant de nodige begeleiding te geven, waar ook ter wereld. 


Een hecht team

Onze 6 partners functioneren samen met hun medewerkers als een hecht en complementair team. Deze combinatie leidt tot een kwalitatieve out-of-the-box oplossing en een zeer persoonlijke aanpak. 


Erkend door het IAB

Schets & partners is erkend door het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Dit is de officiële toelating die vereist is voor de uitvoering van de specifieke en wettelijke accountancy opdrachten. Deze erkenning is tevens uw garantie op kwaliteit.

Onze kenmerken

Competentie

Bijleren en bijstuderen is een must in de accountancy wereld. Daarom krijgen onze medewerkers permanent vorming en blijft iedereen op de hoogte van de 'hot' items.

Professionaliteit

We luisteren naar de doelstellingen en noden van onze klanten om een gepaste oplossing te bieden.

Schets A. & partners

Schets onderscheidt zich door de doorgedreven kennis en jarenlange ervaring van de partners en medewerkers. 

Blijf op de hoogte

Laat uw adres achter en wij houden u op de hoogte